12pcs Metrisk 8 -19mm Skruenøgle Skruenøgle Ratchet Poleret Skruenøgler Kit håndværktøj Sæt

Ny vare

1 Varer

På lager

kr173.76

-40%

kr289.64

Del

Yderligere information

Pro Skruenøgle Skruenøgle Ratchet Poleret Sæt Kit 12PCS Metrisk 8 -19mm Bil Værktøjer DIY

Funktioner:

Smukt & netop lavet 12 stykker skruenøgler nummerering 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 alt i Polish Chrome Vanadium finish. 5° tilbage vinkel, 72 tænder kvalitet ratchet ende --- perfekt til at få adgang til områder, som er svære at Kommer komplet i en plastik slag afbrydermateriel for bedre beskyttelse og transport 2 Typer --- med Fast Hoved og Fleksible Hoved for at vælge værktøjer; Slim, praktisk, alsidig, og er perfekt til DIY job, bil reparation etc.

Specifikationer:

Vægt: 2KG

Dimensioner i Sættet: ca. 28 x 20cm x 7cm

Skruenøgle Skruenøgler er alle lavet af Krom Vanadium

Pakke Inkluderet:

12 x Skruenøgle Nøgler (8-19mm)

1 x værktøjskuffert

OM FEEDBACK: 1. Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

2. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

3. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

4. Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

RETURNERING OG TILBAGEBETALING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.sport4300.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Tags: hand tog, sæt kvinder, sæt skruenøgle, tool workshop, hazet momentnøgle, tynd skruenøgle sæt værktøj, værktøjer værktøjs sæt, justere skruenøgle, retta håndværktøj, mac værktøj sæt.

Produktinformation

Anvendelse Husstand Sæt Værktøj
Model-Nummer Ærme Ratchet Skruenøgle
Type Nøgler
Oprindelse KN(Oprindelse)
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Mærke Fdit

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

12pcs Metrisk 8 -19mm Skruenøgle Skruenøgle Ratchet Poleret Skruenøgler Kit håndværktøj Sæt

12pcs Metrisk 8 -19mm Skruenøgle Skruenøgle Ratchet Poleret Skruenøgler Kit håndværktøj Sæt

Relaterede varer: