2020 Nye Ralvpha Vinter Termisk Cykling Sko Dække menneskets MTB Cykel Sko Dækker Cykel Overtrækssko Cubre Ciclismo for

Ny vare

1 Varer

På lager

kr57.32

-45%

kr104.22

Del

Yderligere information

------------------------ ------------------------- Gratis

1. shipping tid: 15-25 arbejdsdage gratis forsendelse med post 7-15 arbejdsdage ved hurtig forsendelse (herunder dhl, ems...)

2. vi håber, at ankomsten af din item (s) på det tidspunkt, men da dette er en international levering, fragt tid er meget afhængig af business-mail og told, gebyrer, lokale (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol.Hvis du støder på problemer, der opstår fra denne forsendelse, tøv ikke med at komme i kontakt med os. Som vi stræber efter at give en transaktion for en gensidig og positiv

3. overførslen omfatter porto, håndtering.

4. det tracking nummer, vil kun gives til forsendelse registrering

5. som regel klarer vi det inden for 5 arbejdsdage fra modtagelse af ordren.

6. systemet er tracking, online er normalt opdateret med 1-3 hverdage (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og større ordrer kan tage lidt længere tid.

Vender tilbage ----------------------- -------------------

1. hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekte, brudte eller mangler, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering.

2. i tilfælde af disse ubehagelige ting, vi håber køberen og leverandøren kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde.Vi lover dig, at vi vil løse en tilfredsstillende løsning.

Kontakt ------------------------ -------------------------

Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os frit, kan du sende os en besked til trademanager.Vi vil besvare dit spørgsmål i køen, er de modtaget.Hvis du ikke modtager et svar inden for 24 timer (eksklusive weekender og på helligdage), det betyder, at vi ikke kan modtage din besked.Please, hjælp mig med at spørge igen, mange tak.

I løbet af arbejdstiden, vil vi svare så hurtigt som muligt, hvis der ikke er en dag i ugen, skal du være tålmodig og omfattende til at give os lidt mere tid, ikke kun vil du efterlade en meddelelse i den neutrale eller negative uden kommunikation, mange tak for deres samarbejde og forståelse.

Regenerering ----------------------- --------------------

1. hvis noget er ikke til at forlade dig tilfreds eller vred, så kontakt os direkte, inden du forlader feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du er tilfreds.

2. hvis du er i overensstemmelse med den artikel, bedes du venligst hjælpe til at forlade en revitalisering af den posive (5 stjerner) for os, at det er en god support og meget vigtig for os

Tags: dække sko, skating sko cover, cykel sko road cykling om vinteren, cykel overshoe, trekking sko cykling, grus sko, jersey rapha, cykel dække sko, vej cykel sko dække vinter, rcc team.

Produktinformation

Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Attributter 6 Vinter varme sko dække sport
Mærke Ralvpha.
Egenskaber 5 vandtæt varme sko dække sport
Materiale Lycra
Attributter 2 2020 nye vinter vandtæt varme sko dække sport
Attributter 1 cykling/mountainbike/mtb/bicicleta/cykler/cykel/ciclismo
Attributter 7 Cykling varm sko dække bevægelse
Oprindelse KN(Oprindelse)

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

2020 Nye Ralvpha Vinter Termisk Cykling Sko Dække menneskets MTB Cykel Sko Dækker Cykel Overtrækssko Cubre Ciclismo for

2020 Nye Ralvpha Vinter Termisk Cykling Sko Dække menneskets MTB Cykel Sko Dækker Cykel Overtrækssko Cubre Ciclismo for

Relaterede varer: