2stk Trådløse bevægelsessensor Alarm med Sikkerhed Tastatur PIR Hjem Garage, Skur Campingvogn hvid

Ny vare

1 Varer

På lager

kr51.80

-39%

kr84.92

Del

Yderligere information

Funktioner:

-- PIR infrarød sensor, der kan registrere de infrarøde lys, der udsendes, når den menneskelige krop bevæger sig

-- 110° bred opdagelse vinkel, og 3-5m detektion afstand, aldrig gå glip af noget, der skete i detekteringsområdet.

-- Hvis forkert adgangskode er modtaget, vil alarmen ringe klart og tydeligt, som vil advare naboerne på indbrud, og kan skræmme tyven.

-- PIR motion detection sensor har stor følsomhed, og vil aktivere, hvis nogen bevægelse er opdaget.

-- Enkel at montere, ingen ledninger, der kræves, skal du blot sætte de nødvendige batterier i, løsning på et egnet underlag.

-- Når PIR sensor, detekterer menneskers bevægelser, vil alarmen lyde advarer dig om, at et potentielt angreb på dit hjem eller en ubuden gæst.

-- Almindeligt anvendt til hoveddør, bagdør, garage, skur, udhus osv.

Specifikation:

Farve: Hvid

Materiale: ABSPlastic

Power Af: 3 * AA Batteri (IKKE inkluderet)

Arbejde Spænding: DC 4.5 V

Alarm Lyd Niveau: 105dB

Måleområde: 3-5m, vinkel på 110°

Driftsart: KLOKKE, INSTANT, FORSINKELSE

Produkt Størrelse: 105*136*27mm/4.1*5.3*1.1 tommer

Pakken Indeholder :

1 x Trådløs bevægelsessensor Alarm(Batterier IKKE inkluderet)

Bruger Vejledning:

ON / OFF:

Efter batteriet er installeret, når adgangskoden er indtastet, og "#" er trykket ned, vil LED ' en lyser med en 10-sekunders forsinkelse.I løbet af denne periode, at den infrarøde sensor og alarm vil ikke blive tjekket for 10 sekunder, og derefter indtaste vågen tilstand.Hvis vi indtast adgangskoden igen, og tryk på "#" i slutningen, vil LED blinke i et par sekunder og derefter slukker.På dette tidspunkt, de vågen tilstand, er aflyst.

Alarm lyd:

● KIME -------- Når kontakten er i DØRKLOKKE tilstand, når den infrarøde sensor hoved fornemmer, at det infrarøde lys ændringer som følge af menneskelige krop, bevægelse, alarm enheden udsender 2 lyde af "dingdong, dingdong", når 2 Efter lyden af "Ding Dong", hvis den infrarøde sensor hoved, sanser den varme objekt eller den menneskelige krop igen, ovenstående trin gentages.Hvis den infrarøde sensor hoved er ikke fornemmet, at hele maskinen er i vågen tilstand.Hvis du har brug for at annullere alert status, skal du indtaste adgangskoden + "#" for at fuldføre indberetningen efter 2 bip og ding dong lyd.

● INSTANT - - - - - - kontakten er i INSTAN tilstand, når den infrarøde sensor hoved fornemmer, at det infrarøde lys ændrer sig på grund af bevægelsen af den menneskelige krop, er det straks alarmer for 1 minut.De ovennævnte trin gentages.Under alarm proces, kan du indtaste en adgangskode for at annullere alarmen, men det er ikke for at annullere alarmen.Hvis du har brug for at annullere advarslen, skal du indtaste adgangskoden + "#" igen, eller indtast adgangskoden + "#" efter endt alarm.

● FORSINKELSE --------- Når kontakten er i FORSINKELSE tilstand, når den infrarøde sensor hoved sanser ændringen af infrarøde stråler på grund af den menneskelige krop, bevægelse, det kommer ind i advarselstilstand og udsender en advarsel lyden af "DIDI" for 20 sekunder, og derefter alarmer.I løbet af denne periode, kan du indtaste adgangskoden for at annullere alarmen, men ikke for at annullere alarmen.Hvis du har brug for at annullere advarslen, skal du indtaste adgangskoden + "#" igen, eller indtast adgangskoden + "#" efter endt alarm.

C ændring af Adgangskode:

Efter indledende at der er strøm på, den første adgangskoden er "0000".Så kan du indtaste den gamle adgangskode "0000 *" og vil du hører et lang bip indikerer at du har indtastet en korrekt gamle adgangskode.Nu, du kan indtaste et nyt password, kan længden være 1-12 cifre + "*", vil du høre en lang lyd, der indikerer, at du er blevet modificeret en ny adgangskode.

Alarmering:

Når du er i en nødsituation, kan vi trykke på den røde knap "gå i PANIK", vil det straks alarm til 1 minut.Vi kan indtaste adgangskoden + "#" for at annullere alarmen, men det er ikke for at annullere alarmen.Hvis du har brug for at annullere advarslen, er du nødt til at indtaste en anden adgangskode + "#" for at fuldføre.

Forholdsregler:

● Installeret i en højde af 1,5 meter fra jorden.Når du installerer, er opmærksomme på at installere en alarm i et mere skjult sted, og sætte det på et køligt og tørt sted

● Undgå at ridse linsen og taler

● Kan ikke installeres på det sted, hvor direkte sollys skinner

● Kan være installeret i høj temperatur objekter og steder, hvor temperatur og luftfugtighed ændre sig drastisk

● Undgå at falde ned fra stor højde og voldelige sammenstød med hårde genstande

● Når der ikke er støv på objektivet, og sagen, tør det forsigtigt af med en fugtig klud.Tør ikke tilfældet med flygtige og ætsende opløsningsmidler såsom benzin og alkohol.

● Alarm lyd af dette produkt er høj.For din sikkerhed, skal du være opmærksom på, at afstanden mellem øret og maskinen skal være mere end 30 CM under testen.

/ Om service / On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse, Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

Tags: 433mhz tastatur, indkørsel kamera alarm, alarm system, cerradura seguridad, motion sensor pir alarmet, Alarm, alarm hjem wifi, campingvogn del, secur, darho motion sensor.

Produktinformation

Video grænseflade No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Tilslutning Type Wireless
Certificering INGEN
Tilkobling Type Password Tastatur
Mærke Safurance
Skærm No
Password Tastatur Ja

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

2stk Trådløse bevægelsessensor Alarm med Sikkerhed Tastatur PIR Hjem Garage, Skur Campingvogn hvid

2stk Trådløse bevægelsessensor Alarm med Sikkerhed Tastatur PIR Hjem Garage, Skur Campingvogn hvid

Relaterede varer: