Boy Cartoon Bomuld Bukser Nye Piger, Mode Sports Bukser Foråret Sweatpants Til Pige Teenage Aktiv Bukser Børn Tøj

Ny vare

1 Varer

På lager

kr40.63

-64%

kr116.00

Del

Yderligere information

Forsendelse

- Så langt som at sende går, varer bliver sendt ud i løbet af 1-2 hverdage ( for det meste 1 dag) undtagen søn-og helligdag. - Vi skibet for at bekræfte, at paypal og eBay-adresser til sikkerhedsmæssige årsager.Sørg for, at dine paypal og eBay-adresse er korrekt, når du byde vores konto. - Alle varer bliver sendt med et tracking nummer uanset hvor meget du bruger.Vi bruger lidt ekstra for at gøre vores kunder glade.(Hvis du ønsker det, kan du bede os om det, når vi sender den). -Til Europa eller andre lande -, område -, det vil tage flere dage på den måde.Bemærk venligst, at.Anyway,med tracking nummer.

Betaling

- Paypal er den eneste accepterede metode til betaling på dette tidspunkt. (så kommer sikkerhed først.) - Betaling sker ikke mere end 7 dage efter auktionens slutning.Hvis ikke, bedes du fortælle os det. - Hvis du har problemer med at foretage din betaling med Paypal, skal du kontakte Paypal for at få hjælp.

Garanti

- Hvis forsendelsesoplysninger er ikke opdateret for mange dage, så kontakt os og vi vil tjekke det for dig. - Hvis varen er tabt til sidst, vil vi efter eget valg til at sende en anden eller tilbagebetaling. - Hvis varen er helt brudt, ikke på grund af købere, vil vi følge, købernes valg til at sende en anden eller tilbagebetaling. - Skal returneres inden 30 dage fra købers modtagelse af varen, er køber betaler returforsendelse. - Varen skal returneres med præcis alt det blev leveret med.Køber betaler returforsendelse selv på, uanset situation, omfatter defekte varer. - Vi vil ikke sende eller fuld tilbagebetaling inden for 24-48 timer for dig.

Feedback

- Vi forlader feedback, når betaling er foretaget.Bemærk også lade os god feedback med positive fem stjerner. - Hvis du ikke er tilfreds med den vare, har fået, så fortæl os det problem, bedes.Vi vil gøre en løsning i 24 timer. - Du dele os din mening, så vi kan forbedre vores service og produkt bedre.

Generelt

- Alle vare der sælges, er 100% NY af høj kvalitet.Din virksomhed er virkelig værdsat. - Bemærk: tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed. - At få et svar inden for 24 timer.Hvis ikke, bedes du venligst sende os igen. - Vi stræbe efter et professionelt produkt oplysninger,herunder oplysninger og foto til dig.Hvis du har spørgsmål om ikke matcher, bedes du fortælle os det.

Kunden Tilfredsstillende

- Vi har tilbage i vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti. - Vi er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før eller efter køb.-

Tags: buks til dreng, i bukser, drenge dreng, kids sweatpants, jean teenager, sort bukser til pige, kit dreng bukser, pige sweatpants, toddler børn boy bukser, teenage drenge klud, black panther bukser.

Produktinformation

Fit Type Almindelig
Element Type Fuld Længde
Lukning Type Elastisk Talje
Køn Unisex
Navn På Afdeling Børn
Mønster Type Tegnefilm
Bukser Style Lige
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Modal
Model-Nummer 20190509-1
Talje Type MIDT
farve Sort/Blå/Himmel Blå/Grå/Orange/Pink/Rød/Gul
Mærke OFFSHOREFINANSCENTRE
Dekoration mønster
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Boy Cartoon Bomuld Bukser Nye Piger, Mode Sports Bukser Foråret Sweatpants Til Pige Teenage Aktiv Bukser Børn Tøj

Boy Cartoon Bomuld Bukser Nye Piger, Mode Sports Bukser Foråret Sweatpants Til Pige Teenage Aktiv Bukser Børn Tøj

Relaterede varer: