Soft Touch Orange Protector Foran Shell Dække Reparation Kit til Xbox Controller

Ny vare

1 Varer

På lager

kr75.62

Del

Yderligere information

PASSER til MODELLER: For En Xbox controller med 3,5 mm audio jack.For En Xbox controller med ingen 3,5 mm audio jack.Kvalitetsgaranti: flugter for En Xbox controller.Størrelsen af knappen huller er lige højre.Lavet af holdbart giftfri ABS-plast.Lugt fri.VEJLEDNING til INSTALLATION af FRONTPLADE: *Du er nødt til at tage ud din controller til at installere frontpladen. *Mange professionelle installation guide video på YOUTUBE.Nemme at få.Kontakt os via besked så vi kan tilbyde dig et video-link, som var lavet af os. *Du har måske brug for en at åbne skallen af, T8H, og T6 skruetrækker.Du kan købe disse værktøjer fra min butik. *Visse installation færdigheder er påkrævet.Men anlægget er ikke kompliceret.FUNKTION: Det er en smuk skift fra en kedelig normal sort uden at bruge en masse $$$.Tilpas din controller.Soft touch Design for at gøre du føler dig tryg.Disse gør dine hænder mindre svedig.Pakken indeholder: 1 X Front Shell

Betaling

1)Vi accepterer Alipay.West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW.

2)Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3)Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Bemærk: Hvis du har besluttet at købe denne vare,bedes du betaler så hurtigt som du kan,så kan vi sende det til dig hurtigere.

Forsendelse

EMS:Nå de fleste af de lande inden for 6 til 8 dage.

DHL:Nå ud til de fleste lande indenfor 4 til 5 dage.

FEDEX:Nå de fleste af de lande inden for 2 til 6 dage.

Kina Post:Nå de fleste af de lande inden for 15 til 30 dage.

Garanti

12 måneder fremstilling er begrænset garanti for defekte produkter.

Hvis du ønsker at sende tilbage den defekte produkter,bedes du først kontakte os og sende os billeder eller video,vil vi diskutere den metode til at løse dette problem med dig.

Bedes du sende den defekte produkter inden for garantiperioden prriod.

Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når emballage,og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

100% Ægte Billede.

Tilbagebetaling Tilbage

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er ingen UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer,særlig grund til returneringen,og din po#.

3) Vi vil refundere DIN FULDE WINNIGN budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.sport4300.dk.ELLER,du kan vælge at få en erstatning.

4) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,vi sincerel inviterer dig til at forlade positive tilbagemeldinger (Fem Stjerner) til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Tags: shell xbox one x, case-kontrol xbox, case-kontrol xbox, en, sølv xbox shell, microsoft mus overflade, gennemsigtig xbox controller shell, extremerate ps4, hovedtelefonstik protector, sagen xbox, shell xbox.

Produktinformation

Mærke eXtremeRate
Model-Nummer Passer Både Til Xbox controller uden 3,5 mm Jack og med 3,5 mm J
Kompatibel Mærke/Model Microsoft
MicroSoft Model Xbox

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Soft Touch Orange Protector Foran Shell Dække Reparation Kit til Xbox Controller

Soft Touch Orange Protector Foran Shell Dække Reparation Kit til Xbox Controller

Relaterede varer: