Rør Krydset Y 1mm slangefittings miljøvenlige Polypropylen Fine Forme Høje Månedlige Produktion Fabrikken Levere den Bedste Pris

Ny vare

1 Varer

På lager

kr186.10

Del

Yderligere information

Specifikation

Model Nr.

Variabel Størrelse

Materiale

Farve

Pigtråd Ende (mm)

Blød Slange ID(mm)

Qty.

Y-016

1.6

PP (Medical Grade)

Naturlige PP

∅ 1.82

0.8-1.5

100-pk

Y-020

2.0

∅ 2.00

1.0-2.0

Y-024

2.4

∅ 2.50

1.6-2.4

Y-032

3.2

∅ 3.30

2.4-3.2

Y-040

4.0

∅ 4.06

3.2-4.0

Y-064

6.4

6.45

4.8-6.4

Dimension (unit: mm)

Ansøgning Bemærk:

1. RUNZE Y-stik er lig Y-stik

2. Y-stik bruges til tilslutning af fleksibel/blød slange

3. Vælg rigtige størrelse Y-stik bør kende din fleksible/blød slange indvendig diameter, derefter vælger du den rigtige model fra ovenstående tabel.

Vigtigt Indkøbs Vejledning:

1. RUNZE lig Y-stik = ID0.8-6.4 mm blød slange = PP materiale, skal du vælge den rigtige størrelse til din ansøgning.

2. PP materiale er for ikke-ætsende og svagt ætsende væske, hvis du har brug for PTFE eller nylon materiale, venligst kontakt med vores kundeservice for at tilpasse baseret på påkrævet MOQ.

3. Enhed prisen er for 10stk

4. Vægt for 10stk er angivet som 1 kg, fordi vi håber, at du sender en hurtigere levering, TNT, UPS eller FedEx med 4-7working dage, til de fleste lande, selv om du vælger Kina post eller Ali-hurtig premium fragt, men det skal være baseret på fragt du har betalt nok for ovennævnte levering måde.

5. For kunder fra Rusland, vi sender normalt ved CDEK eller PONY linie.

6. For kunder fra Ukraine og Kasakhstan, nogle rederier måde er tilgængelige, mens nogle ikke er, vil vi ringe til dig og efterlader dig besked for at informere dig om at annullere ordren, når den ikke er tilgængelig.

7. For kunder fra nogle lande som Iran, Israel, Sydafrika osv.hvor shipping er ikke let, vi vil gøre vores bedste for at sende med den måde, du har valgt, vil vi ringe til dig og efterlader dig besked for at informere dig om at annullere ordren, når den ikke er tilgængelig.

8. For kunder fra Brasilien, Chile og Argentina, kan du efterlade os en kommentar eller en besked med dit cvr nummer på din ordre, som er et must, og der er nødvendige krav fra shipping agent.

9. Lad venligst på for din 100% korrekt navn på kontaktperson, adresse, postnummer, telefonnummer og landekoden, eller vi ikke kan få kontakt med dig, når din ordre har problemer.

10. Ali-hurtig vil opkræve 8% - 10% i provision, så prøv ikke forhandle, fordi vi kun modtager en del af din bestilling beløb, hvis du har brug for at placere en større ordre, bedes du kontakte os til en bedre pris.

11. Hvis du har brug for at bestille flere produkter sammen, så husk at tilføje dem til din indkøbsvogn og sende dem sammen, men IKKE betale det, vi vil hjælpe dig med at kombinere forsendelses omkostninger.

12. Eventuelle spørgsmål om din ordre, kan du efterlade os en besked, vil vi klare det for dig så hurtigt som muligt, i høj grad værdsat, hvis du vil give os feedback, før du åbner et problem.

13. Meget værdsat, hvis du forlader os 5 stjerne positive tilbagemeldinger, når vi har modtaget din bestilling, som helt sikkert vil opfordre os til at gøre det bedre i det fremtidige samarbejde.

Sideløbende RUNZE Slange

1. Silicium slange (For ikke-ætsende væske)

2. Gummi slange (For svagt ætsende væske)

3. Viton slange (For stærkt ætsende væske)

Påtrængende Kontakt

Julie Zhu

0086 13851455069 (telefon/whatsapp/wechat)

Tags: messing barb slange fitting, barb stik, barb albue, barb slange, slange barb montering af plast, slange hale, stik slangen, barb montering i rustfrit, 8mm barb, 6mm Barb.

Produktinformation

hoved-kode Pladsen
Form Lig
Forbindelse Mand
Slange Indvendig Diameter 5mm
Technics Støbning
Materiale Plast
Model-Nummer Y
Type tee

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Rør Krydset Y 1mm slangefittings miljøvenlige Polypropylen Fine Forme Høje Månedlige Produktion Fabrikken Levere den Bedste Pris

Rør Krydset Y 1mm slangefittings miljøvenlige Polypropylen Fine Forme Høje Månedlige Produktion Fabrikken Levere den Bedste Pris

Relaterede varer: