PuRui Punk Chunky Kæde Choker Halskæde til Kvinder Hip Hop Guld Farve Lags Krave Halskæde Erklæring Mode Smykker

Ny vare

1 Varer

På lager

kr51.36

-39%

kr84.24

Del

Yderligere information

PuRui Erklæring Choker Kæde Halskæde til Kvinder Guld Sølv Kæde Bib Krave Personlig Geometriske Halskæde Smykker Materiale: Jern Størrelse: Som billede viser, Type: Punk/ Rock/ Hip hop smykker Pakken indeholder: 1X Erklæring kæde

Forsendelse

1、Varen vil blive afsendt inden for 2 hverdag efter modtagelse af fuld betaling. 2、Shipping-adresse skal være bekræftet. 3、Element transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.Det er ude af vores kontrol.Hvis du ikke har modtaget din vare, bedes du kontakte os.Vi vil spore, og hjælpe dig med at løse problemet.Tak for din forståelse.

Kontakt os

1、Hvis du har fundet nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål inden for 24 timer. 2、Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 3、Bedes forstå, at vi er lukkede i weekender eller ferier, så der kan være lidt forsinkelse, i weekender eller på helligdage, vil vi gøre vores bedste for at besvare alle beskeder i næste arbejdsdag.

Returret

Vi vil kræve du til at sende de faktiske fotos af varen er modtaget, sammen med sin emballage (viser etiketten på pakken).Lad os venligst vide grunden.Dette er vores SOP, for os, for at være sikker og for at optage formål.Vi vil være ivrige efter at løse dem på en måde, der køber foretrækker.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes tage et par minutter til at forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 2. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Tags: neckl for kvinder, erklæring neckl, fashion kvinder, neckl, choker, kæden hip hop smykker, palm halskæde kvinder, punk stil, klud gothic, choker neckl.

Produktinformation

Materiale Metal
Element Type Halskæder
farve Sølv/Guld kæde
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Kæde Type Kæde
Form\mønster GEOMETRISKE
Oprindelse KN(Oprindelse)
Vedhæng Størrelse Vævet design kæde
Mærke PuRui
Metaller Type Jern legering
Model-Nummer Lang kæde
Lejlighed Party
Crowd Halskæde for kvindelige pige, dame, kone, mor, datter
Køn KVINDER
Stil statement halskæde
Halskæde Type Chokers Halskæder
Bøde eller Mode Mode

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

PuRui Punk Chunky Kæde Choker Halskæde til Kvinder Hip Hop Guld Farve Lags Krave Halskæde Erklæring Mode Smykker

PuRui Punk Chunky Kæde Choker Halskæde til Kvinder Hip Hop Guld Farve Lags Krave Halskæde Erklæring Mode Smykker

Relaterede varer: