Cat ' s Meow Interaktive Elektroniske Legetøj Flytte Musen til Cat Toy Spille for Kat Kitty Sjovt Som Ses på TV-Legetøj

Ny vare

1 Varer

På lager

kr108.44

-27%

kr148.57

Del

Yderligere information

Forhindrer Gravede & Ridser:

Kan Holde Kat Kitty ud af dine møbler.At være en møbel-protector til at forhindre, at kitty kat ødelægge din værdsat møbler.

Stimulere kattens nysgerrighed

Musen hale bevæger sig i tilfældige og uforudsigelige retninger.Tilfældigt ændringer i hastigheder og retninger for at holde katte underholdt.

Funktioner:

1.Release the Cat ' s karakter: karakter af katten er naturligt aktive og nysgerrige over for alt, så kattene kan skade sofaer og sko, når de føler sig ensomme.Dette kattelegetøj kan ikke kun ledsage dem til at spille, men også at udøve deres intelligens til at vokse bedre.

2.Simuleret mus hale: Motoriserede mus hale wand svinger frem og tilbage under den gule lærred, tricks katte til at tro, at der er en mus under presenning, og de vil ikke være i stand til at modstå trangen til at forsøge at fange det!Den interaktive legetøj til kat er fantastisk til at holde katte aktiv.

3.Justerbar 4 forskellige hastigheder: Langsom, middel, hurtig og tilfældig, fantastisk til katte i alle aldre.de bevægelige wand ændringer retninger og hastigheder tilfældigt at holde din kats opmærksomhed og holde dem på tæerne.

4.LET AT BRUGE: Uden komplicerede og vanskelige at anvende metoder, bare nødt til at installere den tryllestav ind i motoren,og tryk derefter på central-knappen for at indstille den hastighed: langsom, medium, fast eller tilfældige, lad os holde din kat underholdt med denne smarte flytte legetøjet.

5.Høj kvalitet materiale: Lavet af høj kvalitet plast,som er ikke-giftige,sikker og holdbar.For at forhindre kitty kat ødelægge din værdsat møbler.

Specifikationer:

Materiale: rivefast nylon + ABS

Dække Diameter: 57.8 cm/ 22.63 tommer

Motor diameter: 20cm/ 7.87 tommer

Motor højde: 8cm/ 3.15 tommer

Stav Længde: 26,5 cm/ 10.43 tommer

Mål: Velegnet til katte i alle aldre

Bemærk:

POWER: 3 * C-size Tør-Batterier (medfølger ikke), må ikke nedsænkes kattens legetøj i vandet, bare nødt til at tørre det af med en ren, fugtig håndklæde og tør grundigt.

Package inclus:

1 sæt x Kat El-Toy

Tags: filmens prop replica, justere speedometer, satan øje, meow katte, eye fyr, filmens replica, cat toy, toy katte butterfly, black cat toy, mat pvc.

Produktinformation

Materiale Keramik
Type katte
Legetøj Type Flyvende Skiver

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Cat ' s Meow Interaktive Elektroniske Legetøj Flytte Musen til Cat Toy Spille for Kat Kitty Sjovt Som Ses på TV-Legetøj

Cat ' s Meow Interaktive Elektroniske Legetøj Flytte Musen til Cat Toy Spille for Kat Kitty Sjovt Som Ses på TV-Legetøj

Relaterede varer: